АЗ, ИНЖЕНЕРЪТ

За втора поредна година “АЗ, ИНЖЕНЕРЪТ” ще събере водещите технологични компании в България на едно място, за да покаже на младите специалисти, студенти и гимназисти, че НАУКА и ИНОВАЦИИ се случват и тук и възможностите за професионална реализация в България са много.

Програмата на събитието е динамична и разнообразна и ще изпълни втория етаж на Интер Експо Център през целия ден. 

Сутринта ще започнем с ПРЕЗЕНТАЦИИ на компании, инженери и изобретатели, които ще разкажат за най-интересните аспекти на своята ДЕЙНОСТ, ОПИТ и РАЗРАБОТКИ. На обяд, студентите и младите специалисти ще имат възможност да разговарят неформално с представители на участващите компании, за да научат за възможностите и ПЕРСПЕКТИВИТЕ, които те предлагат. По същото време ще започне и състезанието по РОБОТИКА на Роболига, последвано от втория блок интересни презентации в зала "Витоша".

През целия ден, посетителите ще могат да разглеждат и да участват в ЩАНДОВЕТЕ-РАБОТИЛНИЦИ на различни компании и организации, които ще подготвят конкретни задачи и казуси за решаване и ще показват нагледно части от своята дейност. 

Събитието е напълно безплатно и отворено за всички посетители - професионалисти, студенти, любители на джаджите и технологиите. Нужна е само регистрация!

Следете facebook страницата ни за последни новини, игри и възможности и споделете информация за събитието с всичките си приятели!

За повече информация можете да проверите на:  iengineer.bg

НОВИНИ


нагоре