УниБИТ с пресконференция - представяне на проекта „Усъвършенстване на системите за управление
в УниБИТ”

Университетът по библиотекознание и информационни технологии има удоволствието да Ви покани на информационна среща -пресконференция, където да Ви запознае с проекта „Усъвършенстване на системите за управление в УниБИТ”. Тя ще се състои на 1 април 2013 г. от 10:00 ч. в зала 207 в УниБИТ (София, бул. Цариградско шосе №119).
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Общата цел на проекта е усъвършенстване на системите за управление на всички дейности и процеси, извършвани от УниБИТ, включително и разработване на методи и процесуални правила за повишаване на качеството, администриране на процесите, подобряване на информационното обслужване на присъщите дейности на висшето училище и резултатите от тях.

Ще бъдете запознати още и със специфичните цели на проекта, дейностите по проекта, както и индикаторите за неговото изпълнение.
Ръководител на проекта „Усъвършенстване на системите за управление в УниБИТ” е проф. д-р Иван Иванов – зам.-декан на факултета по „Информационни науки” при УниБИТ.
Продължителността на проекта е 20 месеца, а максималната обща сума по него  е 441886,50 лв.

ЗАПОВЯДАЙТЕ! ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕНА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ И ЩЕ ОТГОВОРИМ НА ВАШИТЕ ВЪПРОСИ.

За контакти: Университет по библиотекознание и информационни технологии, 
Ръководител на проекта: проф. д-р Иван  Иванов – Зам.-декан на ФИН при УниБИТ
тел. 02 97180 68,  email: unibit@unibit.bg

Координатор на проекта: доц. д-р Георги Димитров
email: g.dimitrov@unibit.bg

НОВИНИ


нагоре