КОНКУРС ЗА НАПИСВАНЕ НА ЕСЕ

ЕКИПЪТ НА ПРОЕКТ „ ИЗСЛЕДВАНЕ НА ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ИЗКУСТВАТА ВЪРХУ КНИГАТА И НА КНИГАТА ВЪРХУ ИЗКУСТВАТА“ ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА НАПИСВАНЕ НА ЕСЕ, ПОСВЕТЕНО НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА КНИГАТА И АВТОРСКОТО ПРАВО  (23 април) 

Темата на конкурса e „Viva Книга!” и е посветена на 5-годишния юбилей от честванията на 23 април в УниБИТ, 65-годишния юбилей на Университета по библиотекознание и информационни технологии и 70 години ЮНЕСКО.

Кандидатства се само с авторско есе, което трябва да съдържа личното мнение на автора, обосновано и задълбочено представено. При откриване на плагиатство, кандидатурата отпада от конкурса. Право на участие имат всички български граждани със статут на студенти.

Есето трябва да е създадено специално за конкурса. Не трябва да е публикувано преди това или участвало в други конкурси. Размерът на творбата не трябва да надвишава 3600 знака (30 реда по 60 знака всеки).

Желаещите да участват в конкурса е необходимо да изпратят творбите си, придружени с  данните на автора: трите имена, курс, електронна поща и телефон за връзка  на адрес:  УниБИТ, гр. София, бул. „Цариградско шосе” 119, стая 205, за конкурса и на e-mail адрес: book_celebration@abv.bg 

Представените есета ще бъдат оценени от комисия.

Крайният срок за изпращане на материалите е 13.04.2015 г.

Награден фонд:

    І-во място - 100.00 лв.

    ІІ-ро място - 60.00 лв.

    ІІІ-то място - 40.00 лв.

Наградите ще бъдат връчени на 23 април 2015 г. в зала Тържествена на УниБИТ от 13 ч.

НОВИНИ


нагоре