Седмична програма - ОКС Бакалавър

Важно!

Уважаеми студенти. Считано от 21.10.2021 г. се преустановяват присъствените учебни занятия. Обучението ще е неприсъствено в електронна среда при спазване на съществуващия график за провеждане на учебните занятия.

Моля, запознайте се със Заповед на Ректора във връзка с Covid-19

Моля, ползвайте административни услуги, които се предоставят по електронен път.


Носенето на маска или друго предпазно средство върху носа и устата е задължително в Университета.

СРОКЪТ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА СЕМЕСТРИАЛНИТЕ ТАКСИ ЗА ЗИМЕН СЕМЕСТЪР, ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ, ОКС " БАКАЛАВЪР"  Е ОТ 01.09.2021 г. ДО  24.09.2021 г.  ВКЛЮЧИТЕЛНО ! Квитанцията за платена сем. такса изпращайте на имейл ucheben.otdel@unibit.bg

СРОКЪТ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА СЕМЕСТРИАЛНИТЕ ТАКСИ ЗА ЗИМЕН СЕМЕСТЪР, РЕДОВНО ОБУЧЕНИЕ, ОКС " БАКАЛАВЪР"  Е ОТ 04.10.2021 г. ДО  29.10.2021 г.  ВКЛЮЧИТЕЛНО ! Квитанцията за платена сем. такса изпращайте на имейл ucheben.otdel@unibit.bg

Редовно обучение, ЗИМЕН семестър, уч. 2021/2022 г.

ПЕРИОДИЧНО ПРОВЕРЯВАЙТЕ ПРОГРАМИТЕ ЗА НАСТЪПИЛИ ПРОМЕНИ!!!

 

Задочно обучение, ЗИМЕН семестър, уч. 2021/2022 г.

ПЕРИОДИЧНО ПРОВЕРЯВАЙТЕ ПРОГРАМИТЕ ЗА НАСТЪПИЛИ ПРОМЕНИ!!!

 

УВАЖАЕМИ ПЪРВОКУРСНИЦИ,

НА ПЪРВАТА ВИ ЛЕКЦИЯ ПО УЧЕБНА ПРОГРАМА, ЩЕ ВИ БЪДАТ РАЗДАДЕНИ СТУДЕНТСКИТЕ КНИЖКИ, СТУДЕНТСКИ КАРТИ И СЛУЖЕБНИ АКАУНТИ!

УВАЖАЕМИ СТУДЕНТИ,

ВЪВ ВРЪЗКА С ДИНАМИЧНО ПРОМЕНЯЩАТА СЕ ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА ПОРАДИ КОВИД-19, МОЛЯ,

ПРОВЕРЯВАЙТЕ ПЕРИОДИЧНО НА САЙТА НА УНИБИТ ЗА ЗАПОВЕД НА РЕКТОРА ЗА  ЕВЕНТУАЛНО ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ ЕЛЕКТРОННО ОБУЧЕНИЕ! КЪМ МОМЕНТА ОБУЧЕНИЕТО ЩЕ Е ПРИСЪСТВЕНО!

 

ЗАЛИТЕ, ЗАД  КОИТО Е ИЗПИСАНО -1 СЕ НАМИРАТ НА БУЛ. Цариградско шосе №119, А ТЕЗИ, ЗАД КОИТО ПИШЕ -2 СЕ НАМИРАТ В КОРПУС 2 НА  БУЛ.Шипченски проход № 69А.

 


нагоре