Онлайн услуги БИЦ

УВАЖАЕМИ KOЛЕГИ,

Библиотечно –информационният център при УниБИТ подкрепя и се съобразява с извънредното положение и всички мерки и препоръки за ограничаване на разпространението на COVID-19.

 

Във връзка с нормалното осъществяване на учебния процес на бакалаврите, магистрите и докторантите в УниБИТ, Библиотечно-информационният център приема заявки по електронен път за получаване на книги (лично в университета) и/или сканирани копия (изпратени на служебния имейл). Моля да имате предвид, че за да не нарушаваме Закона за авторско право и сродните му права, нямаме право да копираме цели книги, а само част от тях (не повече от 30 % от съдържанието на книгата).

 

Можете да задавате своите въпроси и да отправяте заявки на електронната ни поща: bic@unibit.bg или по телефона: +359 884 156 444. Моля Ви да посочвате две имена и телефон, за да се свържем с Вас за потвърждение и уговаряне за получаване на заявените от Вас документи

 

В електронния ни каталог (публикуван и в сайта на УниБИТ, в раздел Библиотечно-информационен център) може да проверите дали имаме търсената от вас литература: Catalog.Unibit.bg. Ако срещате затруднения, справката за налична литература може да бъде извършена и по телефона.

 

Във връзка с извънредното положение и всички мерки и препоръки за ограничаване на разпространението на COVID-19, книгите ще се получават и връщат на входа на университета.

 

Бъдете здрави!

Елена Савова
Директор БИЦ

НОВИНИ


нагоре