Покана за участие в кръгла маса "Съвременните графити и праисторическото изкуство"

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, РАЙТЪРИ, ПРИЯТЕЛИ,

Екипът на проект „Тенденции и паралели при праисторическото скално и съвременното улично изкуство“ ФНИ № КП-06-М45/2, с ръководител гл. ас. д-р Христо Христов,

има удоволствието да Ви покани да се присъедините към нас за едно вълнуващо събитие, изследващо богатия и жизнен свят на културата на графитите и праисторическото пещерното изкуство.

На 20.02.2023 г. от 10:00 ч. ще се проведе КРЪГЛА МАСА в Съюза на българските художници (ул. “Шипка” 6, зала 1С ), която ще разгледа удивителните паралели между тези две форми на изкуство. Ще бъдат представени резултатите на проект „Тенденции и паралели при праисторическото скално и съвременното улично изкуство“.

Денят ще бъде изпълнен с увлекателни презентации и дискусия, които ще осигурят ценна представа за най-новите тенденции и развития в културата на графитите, пещерното изкуство и образованието. Независимо дали сте студент, учител, художник или просто някой с интерес към изкуствата, това събитие обещава да бъде едновременно информативно и вдъхновяващо.

Очакваме с нетърпение да се видим там!

Заповядайте!

НОВИНИ


нагоре