УНИБИТ ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА КОНЦЕПЦИЯ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ЮНОШЕСКА БИБЛИОТЕКА

Темата на конкурса е „Изработване на концепция за създаване на юношеска библиотека ”. Кандидатства се с текст и/или авторски плакат, който трябва да е създаден специално за конкурса и да не е представян в други конкурси. Право на участие имат студенти и докторанти на УНиБИТ.

Текстът да съдържа авторска идея, която да е разработена минимум на 3 страници. Той да представя цялостна концепция за видове услуги, дизайн, вътрешен интериор, технически средства, видове документи, с които трябва да разполага една съвременна юношеска библиотека. Текстът да бъде на Times New Roman, 12, doc-формат.
Плакатите да са изработени на графична програма по избор: Adobe Photoshop, Corel DRAW, Adobe Illustrator, Microsoft Paint, Corel Painter Classic, Macromedia Free Hand и др. Размерът на творбите да бъде А3.

Желаещите да участват в конкурса трябва да изпратят предложенията си на електронен адрес dobrinka_s@abv.bg и на хартиен носител, придружени с данните на автора: трите имена, курс, електронна поща и телефон за връзка. Адресът на УниБИТ е: гр. София 1784, бул. “Цариградско шосе” № 119, стая 205, за конкурса
Представените материали ще бъдат оценявани от комисия.

Краен срок за изпращане: 24.06.2013 г.

1. Първа награда  -  100 лв.
2. Втора награда – 70 лв.
3. Трета награда – 50 лв.

Победителите ще бъдат наградени на 27.06.2013 г.

НОВИНИ


нагоре